Complex en rijke ripasso, echte aanrader voor de liefhebber. De fles is een prachtige eye catcher! Mooi als wijngeschenk. Ook in Magnum leverbaar!!
Ripasso is een techniek waarbij de most van de Amarone wijn wordt toegevoegd aan de Valpolicella wijn. Hierdoor ontstaat een prachtige complexe wijn, de Ripasso. De Ripasso van Vigneti di Ettore rijpt 18 maanden op eiken met ingedroogde (corvina)druifjes. Deze wijn krijgt mooie beoordelingen.
www.vignetidiettore.it
Wijnhuis: | Vigneti di Ettore |
Streek: | Veneto / Verona |
Druif: | Corvina 45%, corvinone 30%, rondinella 15%, croatina 10% |
Smaak: | Rood fruit, o.a. kersen, bramen, zwarte peper, zoethout, perfect in balans, mooie body, soepel, zachte tannines |
Serveertempratuur: | 16-18 graden |
Eten: | Vleesgerechten, wild, pasta's |
Carousel items
Uw winkelwagen is momenteel leeg