Vol en elegante Noord Italiaan, soepel en zachte tannines, fruit o.a. aroma's van pruimen en kersen. Zeer verrassend.
Ripasso is een techniek waarbij most van de Amarone wijn wordt toegevoegd aan de Valpolicella wijn. Hierdoor ontstaat een prachtige complexe wijn, de Ripasso. De Ripasso rijpt gedurende 18 maanden op frans eiken houten vaten. Monte Garbi is de naam van de wijngaard.
www. tenutasantantonio.it
Wijnhuis: | Tenuta Sant' Antonio |
Streek: | Veneto |
Druif: | 70% Corvina, 20% Rondinella, 5% croatina en 5% oseleta |
Smaak: | Bescheiden qua hout, kruidig, rijp rood fruit o.a. kersen, stevig maar met zalige zachte afdronk |
Serveertempratuur: | 18 graden |
Eten: | Pasta's, niet te zwaar bereide vleesgerechten en hardere kaassoorten. |
Carousel items
Uw winkelwagen is momenteel leeg