Geweldige ripasso die de echte liefhebber laat zwijmelen! Complex en rijk.
Ripasso is een techniek waarbij most van de Amarone wijn wordt toegevoegd aan de Valpolicella wijn. Hierdoor ontstaat een prachtige complexe wijn, de Ripasso. De Musella Ripasso rijpt gedurende 18 maanden op eiken met ingedroogde (corvina)druifjes. De wijn krijgt mooie beoordelingen, o.a. 2 zwarte glaasjes Gambero Rosso.
www.musella.it
Wijnhuis: | Musella |
Streek: | Veneto, rechts naast Verona |
Druif: | Corvina, Rondinella en Barbera |
Smaak: | Complex en rijk, rood fruit o.a. kersen, stevig maar met zalige zachte afdronk |
Serveertempratuur: | 18 graden |
Eten: | Pasta's met vlees, rood vlees zowel gegrild als geroosterd, wild, diverse kazen. |
Vandaag bestellen is binnen 1 a 2 werkdagen in huis.
Uw winkelwagen is momenteel leeg